Molnár Péter - Tata asztalos -  Mobyan ©


Jogi nyilatkozat.:

www.mobyan.hu website-on található tartalom,
www.mobyan.hu / Molnár Péter asztalos mester/ szellemi tulajdona.
www.mobyan.hu / Molnár Péter asztalos mester/ előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek pl.:( grafika, fotó, szöveg,  audio- vagy videoanyag.) feldolgozása és értékesítése. A www.mobyan.hu  oldalai teljes egészében, a logokal, reklámokkal, hirdetésekkel, együtt szerzői jogvédelem alatt állnak.

A honlapon megjelenő adatokat és információkat a lehető legnagyobb gondossággal törekszünk, összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak  lehetősége, hogy szerkesztési vagy más ok folytán  téves, hiányos, félrevezető adatok kerülnek honlapunkra. Figyelembe véve hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, www.mobyan.hu  / Molnár Péter asztalos mester / nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő grafikák, képek, ábrák, információk, adatok, dokumentumok, teljes pontosságáért.

Ennek értelmében www.mobyan.hu / Molnár Péter asztalos mester /  nem vállal felelősséget Önnél keletkező ezzel kapcsolatos bármilyen jellegű közvetlen, közvetett, kártérítési kötelezettségből eredő kárért, kiadásért.

| - VISSZA - |